Home > Werken bij GZ > Afstudeerder HBO

Afstudeerder HBO


GZ bouwadvies is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau actief in zowel nieuwbouw, onderhoud en beheer. De projecten van GZ bouwadvies bevinden zich door heel Nederland, maar concentreren zich met name in Noord-Holland en de rest van de randstad.

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht (HBO) (m/v)
Volg je de opleiding HBO Bouwkunde / Bouwmanagement en zit je in de afrondingsfase van je studie? Dan zou GZ bouwadvies weleens het bedrijf kunnen zijn, waar jij je afstudeeronderzoek zou kunnen uitvoeren. Wij staan open voor jouw ideeën en initiatieven, maar wil je dat we met jou meedenken, dan doen wij dat met al onze kennis en expertise natuurlijk ook en komen samen vast tot een interessant afstudeeronderwerp.

Wat wij verwachten?

  • Je hebt passie voor je opleiding, bent leergierig en jouw toekomst is gericht op een carrière in de bouwwereld;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Goede kennis van het Microsoft Officepakket.
  • Goede kennis van het tekenpakket Autocad / SketchUp.

Wat wij bieden
Wij bieden een afstudeerproject in een jong, dynamisch bedrijf met zeer betrokken medewerkers. Onder begeleiding van een deskundige begeleider, stimuleren en faciliteren we jou op alle mogelijke manieren om jouw afstudeeropdracht succesvol af te ronden. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding die gerelateerd is aan jouw opleidingsniveau.

Ook de mogelijkheid om na je studie actief te blijven bij GZ bouwadvies bespreken wij graag.

Interesse?
Wil je meer weten over deze afstudeerplek of wil je direct laten weten interesse te hebben, dan kun je contact opnemen met de heer W. (Wouter) Groen, via: info@gzbouwadvies.nl