• WAT DOEN WIJ?

  Ontwerpen en haalbaarheidsstudie: uw bouw of verbouwpplannen kunnen wij vertalen in een ontwerp waarna, wij de bouwplannen kunnen toetsen op haalbaarheid zowel praktisch, financieel als esthetisch.

  3D impressies: visualiseren van nieuwbouw of verbouw plannen wordt steeds belangrijker voor het verkrijgen van bouwvergunningen, daarnaast kan het ook een realistisch beeld geven van het te verwachten eindresultaat.

  Daarnaast kunnen we van een foto van het bestaande gebouw, een impressie maken waarbij een duidelijk beeld kan worden verkregen van het toekomstige aanzicht.

  Bouwaanvragen / bouwaanvraagtekeningen: ook het traject met de Gemeente kan GZ voor uw verzorgen. Van dakkapel tot volledige nieuwbouw, door onze jarenlange ervaring met de bouwregelgeving kunnen wij voor een vlotte afwikkeling zorgdragen.

 • van g tot Z

  Ontzorgen van onze opdrachtgevers is waar het voor ons omdraait, een vast contactpersoon vanaf het begin en duidelijke afspraken zorgen voor een prettige werkwijze.

  Om een duidelijk beeld te geven van de te nemen stappen om tot uw droomhuis / verbouwing te komen heeft GZ bouwadvies een stappenplan ontwikkeld.

  Aan de hand van dit stappenplan kunnen wij u begeleiden / adviseren, uiteraard is het ook mogelijk om alleen de voor u van belang zijnde stappen op te nemen.

 • bouwmanagement | directievoering

  Als bouwadvies bureau staan wij zowel particulieren als het bedrijfsleven bij, op het gebied van nieuwbouw, verbouw of onderhoud van woningen & bedrijfsgebouwen.
  Hierbij kunt u denken aan het coördineren / controleren van de diverse partijen als architect, constructeur en aannemer.
  Ontzorgen van onze opdrachtgevers is waar het voor ons omdraait, een vast contactpersoon vanaf het begin en duidelijke afspraken zorgen voor een prettige werkwijze.

 • vastgoedbeheer
  technisch beheer VvE

  Als bouwadvies bureau staan wij diverse VvE beheerders en vastgoedbeheerders bij, op het gebied van technisch beheer en onderhoud van diverse appartementen complexen & bedrijfsgebouwen.

  Hierbij kunt u denken aan het opnemen en verhelpen van lekkage, inbraak en brandschades maar ook het reguliere onderhoud kunnen wij coördineren.

  Uiteindelijk is het in ieders belang dat het gebouw in goede staat is en blijft, het onderhoud van het gebouw bepaald in grote mate de uitstraling en waarde van uw woning of bedrijfsgebouw.

 • Schademeldingen / schadeherstel

  Ook in het geval van schade kunnen wij u ontzorgen, veelal wordt er door de verzekeringsmaatschappijen gevraagd om een opname en rapportage waarin het schade bedrag is opgenomen. Deze opname en rapportage kunnen wij voor u verzorgen, ook het daadwerkelijke herstel kunnen wij voor u organiseren.

  Heeft u schade, wij helpen u graag.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.